Loading...
Loading...
SC Arena

Osobni treninzi

Aleksandar Rakas

Za dogovor se javiti na recepciju teretane ili preko fix. tel.

Alan Kaznakov

Za dogovor se javiti na recepciju teretane ili preko fix. tel.

Lucija Kociper

Za dogovor se javiti na recepciju teretane ili preko fix. tel.

Klara Klić

Za dogovor se javiti na recepciju teretane ili preko fix. tel.

Nikša Šilježar

Za dogovor se javiti na recepciju teretane ili preko fix. tel.

Grupni Treninzi

Gym fit

Trening srednjeg intenziteta u teretani s utezima. Glavni cilj je jačanje i oblikovanje cijelog tijela ili smanjenja potkožnog masnog tkiva. Učenje pravilnog izvođenja vježbi i korištenje različitih sprava.

Good morning! workout

Trening sa ciljem buđenja cijelog organizma u jutarnjim satima kao kvalitetan početak cijelog dana. Uz pomoć različitih rekvizita, vježbi snage i različitih intervala rada djeluje na oblikovanje cijelog tijela. Namijenjen je svim razinama fizičke spreme i različite dobi.

Mix workout

Trening srednjeg do visokog intenziteta za žene i muškarce svih razina treniranosti. Kružni oblik grupnog treninga sa ciljem unaprijeđenja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti te smanjenja potkožnog masnog tkiva kroz vježbe sa vlastitim tijelom, vanjskim opterećenjem te kombinacijom istih.

Strong & power

Kombinacija treninga snage cijelog tijela te kondicijske izdržljivosti. Grupni program srednjeg do visokog intenziteta različitih vrsta treninga ( kružni, stanični, bodyweight ) namijenjen muškoj i ženskoj populaciji s ciljem održavanja ili smanjenja potkožnog masnog tkiva, razvoja anaerobnih i aerobnih kapaciteta.

MissFit

Program za cijelo tijelo s većim naglaskom na izgradnju gluteusa i nogu, namijenjen samo za žene. Srednji intenzitet kroz različite vrste treninga ( kružni, statični, bodyweight ) s ciljem smanjenja potkožnog masnog tkiva, dobivanja na mišićnoj masi i definiciji donjih ekstremiteta i trupa.

X-fight

Trening visokog intenziteta s elementima boksa, miješanih borilačkih vještina i vježbi snage. Rad na vreći, u paru te sparing. ( Najmlađi uzrast 14.god.)

Power & balance

Trening umjerenog do visokog intenziteta s naglaskom na razvoj stabilnosti i mišićne jakosti. Osim vlastitog tijela koriste se svi dostupni rekviziti kojima se na zabavan i raznovrstan način nastoji poboljšati tjelesna sprema.

Box-mix

Rekreacijski klasičan boks za sve uzraste.( Najmlađi 14 god.)

Trening počinje zagrijavanjem ( trčanje, vijaće i sl.) te se radi tehnika boksa, rad u parovima i rad na vreći. Na kraju treninga slijede vježbe snage i istezanje.

Full Body

Trening srednjeg i visokog intenziteta koji uključuje rad cijelog tijela. Uz pomoć različitih rekvizita, vježbi snage i različitih intervala rada djeluje na redukciju potkožnog masnog tkiva te oblikovanje cijelog tijela. Namijenjen je svim razinama fizičke spreme.

Body Shape

Funkcionalni trening u kojem je cilj utjecati na razvoj snage, koordinacije, ravnoteže, mišićne izdržljivosti, fleksibilnosti te smanjenje potkožnog masnog tkiva. Trening se bazira na vježbe s vlastitim i vanjskim opterećenjem ( bučice, girje, gume, utezi i sl.)

Kontakt

Ulica Vice Vukova 8, 10 000 Zagreb

Pon-Pet

08:00-22:30

Sub

09:00-22:30

Ned

16:30-22:30